Professionals @ Thomas Regout

Praktijkopleiders

Ger Ummels, Frans Biesmans, Wil Soomers, Jack van Wiggen en Rene Kerkhofs ontvingen onlangs hun trainingscertificaten van de bijscholing praktijkopleider. Twee collega’s, Michael Straube en Peter Franssen konden bij het moment van uitreiking niet aanwezig zijn. Met zes praktijkopleiders maakt Thomas Regout werk van zijn rol als opleider van BBL-collega’s. De praktijkopleiders, elk met ruime ervaring in het begeleiden van stagiaires en BBL studenten, zijn allemaal intrinsiek gemotiveerd voor deze belangrijke taak. Het was dan ook vanzelfsprekend dat er ja gezegd werd tegen het nieuwe trainingsaanbod van het Techniekcollege. Thomas Regout is een van de partners die actief is bij het project Tech2Create. Het nieuwe onderwijs rondom integrale beroepsopdrachten heeft mede door Thomas Regout vorm gekregen en is in de praktijk meer dan succesvol.

Workshops

Opleiden in de beroepspraktijk vraagt praktijk-opleiders die pedagogisch en didactisch van het gewenste niveau zijn. Gedurende vier workshops trainden de groep onder andere de onderwerpen activerend begeleiden, beoordelen, coachen en gesprekstechnieken. Naast een fraai pallet aan bewijzen van deelname, beschikken deze collega’s nu ook over een complete digitale e-learning. Met deze vraagbaak en online studiefaciliteit kunnen zij hun kennis in de komende tijd mooi op peil houden. Any time and any place.

Duurzaam

Thomas Regout is een van de partners waarmee het Techniekcollege duurzaam samenwerkt. Door maatwerk trainingen geven we een antwoord op de opleidingsuitdagingen van Thomas Regout. Het Techniekcollege zorgt ervoor dat opleiden en trainen in het bedrijf kan plaatsvinden. Zo verzorgde Linda Roels (zie afbeelding bij het begin van dit artikel) de vier workshops voor de praktijkopleiders. Linda beschikt over ruime bedrijfservaring en is als docente en trainster werkzaam voor het Techniekcollege.

Thomas Regout

Thomas Regout is een van de 30 toonaangevende bedrijven in de maakindustrie die onlangs bij de koning in de spotlights stond. Een marktleider op het gebied van geleiders. Dit bedrijf maakte in de afgelopen jaren een enorme automatiseringsslag door. Naast de ruim 200 mensen doen robots en zelfs een chauffeur-loze heftruck het werk.

Challenge us, in any way!

Bij Thomas Regout International worden, met veel passie en vakmanschap, hoogwaardige lineaire bewegingssystemen voor een wereldwijde markt geproduceerd. Je kunt die producten tegenkomen in onder andere geldautomaten, personenauto’s, vrachtauto’s en leslokalen. Ons bedrijf is opgericht in de 19e eeuw, maar heeft absoluut niet stilgestaan. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Ons succes hebben wij te danken aan de meer dan 200 medewerkers die iedere dag hun beste beentje voor zetten. Flexibiliteit en gedrevenheid kenmerkt ons personeel. We zijn erg bedreven in het klant-specifiek maken van onze producten en onderscheiden ons door een snelle responstijd naar de markt en hoogwaardige kwaliteit. Bij Thomas Regout International dragen we service en klantgerichtheid hoog in het vaandel. Het bedenken en produceren van creatieve oplossingen voor de klant geeft ons veel energie en heeft al vaak geleid tot mooie innovatieve projecten.

https://www.thomasregout-telescopicslides.com/home

Namens Tech2create Peter Tillmann