Een mooie prestatie van onze studenten waar we (alweer) trots op mogen zijn!

Via Arcus goes International hebben onze studenten van Techniekcollege Mediavormgeving Sittard in samenwerking met studenten van Berufskolleg für Gestaltung und Technik Aachen en Scholengemeenschap Mosa-RT Maaseik-Kinrooi de afgelopen zes weken deelgenomen aan de Euregionale IKEA ontwerpwedstrijd 'Youth & Arts’. Elke school heeft de 25 beste ontwerpen van zijn studenten ingestuurd en deze werken zijn 6 weken lang anoniem tentoongesteld in de IKEA winkel en online. Zowel een IKEA vakjury als publiek hebben online en offline hun stem uitgebracht. Naast de wedstrijd hebben bovengenoemde scholen ook deelgenomen aan een gezamenlijke excursie naar het Ludwig Forum in Aken en is de wedstrijd in mei officieel met een vernissage bij de IKEA van start gegaan.

De vakjury heeft afgelopen vrijdag onze studenten Houda Oualkadi (1e jaar Media), Tim Stassen en Milou Ploum (beiden 3e jaar Media) beloond met de 1e, 2e en 3e prijs voor beste ontwerp, Anush Hagopian (1e jaar Media) heeft de prijs voor de meeste publieksstemmen gewonnen en als school hebben we ook nog de 1e prijs gewonnen met een beloning van 500 euro! (Bijlage foto winnende ontwerpen)

Een mooie prestatie van onze studenten waar we (alweer) trots op mogen zijn!

Verdere info / foto’s wedstrijd: https://www.facebook.com/Arcusgoesinternational/ https://www.instagram.com/arcusgoesinternational/ www.arcusgoesinternational.nl