Tiny House Sittard-Geleen

Veel mensen dromen van een kleinschalig en zelfvoorzienend huis met betaalbare lasten. Geen groot huis meer, maar wél energieneutraal wonen. Een droom die wij als Tiny House Sittard-Geleen hopen te verwezenlijken!

 

Wonen in een Tiny House is duurzaam, goedkoper en natuurbewust. Tiny House Sittard-Geleen streeft samen met de gemeente naar de realisering van een stuk grond met een Tiny House community in Sittard- Geleen. Wij staan voor wonen in een Tiny House die in de omgeving past, die efficiënt in ruimte is, die bijdraagt aan het faciliteren van 1-persoonshuishoudens, dat een zelfvoorzienend karakter heeft, dat het levensgeluk verhoogt, dat de ecologische voetafdruk verlaagt.

Samen met studenten TechniekCollege en bedrijven bouwen wij een Tiny House ‘made in Limburg’. De ‘Dag van de Bouw’ op 2 juni 2018 in Nederland wordt onze splinternieuwe Tiny House op de markt in Sittard gepresenteerd!  De start is gemaakt maar om de hele bouw te realiseren zijn wij op zoek naar meer sponsoren! Doet u mee?